Lokal 244m² në SHITJE në Bregun e Diellit. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Lokal 244m² në SHITJE në Bregun e Diellit. - Bregu i Diellit - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

ID e Shpalljes : 72563

Ne shitje 300,000€ - Zyra dhe Lokale
244 m2 3 Banjo 2 Dhoma PuneFletë Poseduese Shtyp

Lokali me sipërfaqe prej 244m² ndodhet në Bregun e Diellit. 83m² janë në katin përdhesë kurse 161m² janë në bodrum të cilat mund të ndahet në tre pjesë me hyrje të veçanta. I renovuar tërësisht deri në detaje, lokali ka mure me pllaka të gipsit të distancuara 10cm nga muret eksiztuese që mundësojnë vendosjen e instalimeve mbrapa tyre për veprimtari të ndryshme. Këto pllaka janë të dekoruara me ngjyrë dispersive në dy shtresa me gled dhe me ngjyrë të bardhë nga prodhuesi STO. Të gjitha dyshemetë në lokal janë nga Epoksidi. Sistemi i ngrohjes është i lidhur me Termokos, i shtrirë në tre zona në dysheme ndërsa ventilimi me rregullatore Siemens i cili është i instaluar në të gjithë katin e bodruim dhe në tualete është me instalim të veçantë të ventilimit. Lokali në katin bodrum ka katër hapësirë të shfrytëzueshme të cilat janë të pajisura me rrjetin e instalimeve të ujit dhe kanalizimit, një depo, një kuzhinë dhe një tualet. Ndërsa në katin përdhesë ka dy hapësira pune dhe dy tualete me hyrje të veçantë. Lokali është posaqërisht i përshtatshëm për veprimtari afariste si ordinanca.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/6/9/pro-rks.com/httpd.www/old/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-video.php on line 7
Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com